Τρόποι Πληρωµής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.BarberiaAtenes.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1.1 Πληρωμή μέσο του ασφαλούς περιβάλλοντος της Πειραιώς Bank. Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.BarberiaAtenes.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικής ή χρεωστικής καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας μέσω του Peiraios ecommerce.
Το online σύστημα πληρωμών της Peiraios Bank, δίνει τη δυνατότητα τπληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

1.2 Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο πελάτης χρεώνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

1.3 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΟ eBANKING : GR0501720500005050086932399
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Χ. ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΕ

Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να μεταφερθεί ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας για να εκτελεστεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση με τα έξοδα της τράπεζας.

H παραγγελία σας θα αρχίσει να εκτελείται όταν επιβεβαιωθεί ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για επιτάχυνση της διαδικασίας παρακαλούμε να μας στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής και να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας στο info@barberiaatenes.com

Στις τιμές που αναφέρονται στο e-shop (ηλεκτρονικό μας κατάστημα), συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. 24%
espa banner