Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Barberia Atenes, ένα barbershop στο οποίο στόχος μας είναι η απόλυτη ανδρική περιποίηση.
Το 2017 ανοίξαμε το πρώτο μας κουρείο, θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα χώρο αποκλειστικά για άνδρες, στον οποίο ο καθένας μπορεί να λαμβάνει την περιποίηση που του αξίζει. Θέλουμε η κάθε επίσκεψη στο χώρο μας να σημαίνει μία παύση από την έντονη καθημερινότητα. Μπαίνοντας στο χώρο μας, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να περιποιηθεί τα μαλλιά και την γενειάδα του, να κάνει ένα παραδοσιακό ξύρισμα ή να απολαύσει υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης, ενυδάτωσης & αντιγήρανσης. Συμπληρωματικά θα βρει τα προϊόντα που ταιριάζουν στο δικό του στιλ και την επιδερμίδα του. Έχουμε επιλέξει από τα μεγαλύτερα brands σε αρώματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών και γενειάδας, προϊόντα ξυρίσματος, ολοκληρωμένες σειρές φροντίδας προσώπου και σώματος.
Το πρώτο μας όνομα ήταν Barberia 1930, θέλοντας να φωτίσουμε την «χρυσή εποχή» των κουρείων εκείνης της περιόδου. Ερχόμαστε στο σήμερα και ανανεώνουμε την εικόνα μας με ένα brand, το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας νέας περιόδου. Barberia σημαίνει κουρείο και δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε κάτι άλλο. Atenes σημαίνει Αθήνα. Σύντομα θα βρείτε το αγαπημένο σας κουρείο και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ένα νέο Barberia ετοιμάζεται στο Βασίλειο του Μπαχρέιν. Με τον τόπο αυτό μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία ανδρικής περιποίησης και πολλοί είναι πελάτες μας, οι οποίοι θα το απολαύσουν όταν ταξιδέψουν εκεί.
Η νέα μας ηλεκτρονική ταυτότητα www.BarberiaAtenes.gr έρχεται να καλύψει βασικές ανάγκες των πελατών μας. Μέσα από την νέα μας πλατφόρμα, ο πελάτης μας θα έχει την ευκαιρία να μας γνωρίσει καλύτερα, να κλείσει το ραντεβού του on-line, να παραγγείλει τα αγαπημένα του προϊόντα στο σπίτι ή το γραφείο του, να εξασφαλίσει την μεταφορά του από και προς το κατάστημα μας μέσω της eLimo Luxury Services ή να κλείσει ραντεβού με το ράφτη της Truman. Επιπλέον μπορεί να απολαύσει τα προνόμια που έχουμε εξασφαλίσει μέσα από τις συνεργασίας μας με την Dewar’s και τη De Longhi.
Μπείτε στον κόσμο μας και να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε αυτό το ταξίδι όσο κι εμείς.
espa banner